Netflix dizisi The Sandman'den fragman yayınlandı

3.168 Gösterim
25 Temmuz 2022 12:20
Netflix dizisi The Sandman'den fragman yayınlandı

Neil Gaiman'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Netflix dizisi The Sandman'den fragman yayınlandı. Dizi, 5 Ağustos'tan itibaren tüm bölümleriyle ekranlarda olacak.


Neil Gaiman tarafından yazılan ödüllü DC çizgi romanından uyarlanan ve yıllarca süren tutsaklığın ardından kendisinden çalınanları bulup gücünü geri kazanmak için dünyalar arasında bir yolculuğa çıkan Düş'ün yaşadığı maceraları konu alan The Sandman'den fragman yayınlandı. Dizinin 10 bölümden oluşacak olan ilk sezonu, 5 Ağustos'tan itibaren tüm bölümleriyle Netflix'teki yerini alacak.

 

Son olarak Irma Vep dizisinde izleyicinin karşısına çıkan Tom Sturridge'ın Düşler Kralı Morpheus'a hayat verdiği The Sandman'in kadrosunda Gwendoline Christie, Boyd Holbrook, Charles Dance, David Thewlis, Jenna Coleman, Joely Richardson ve Stephen Fry gibi isimler yer alıyor.

 

İlk sezonu çizgi roman serisinin Preludes and Nocturnes (Düş Müziği) ve The Doll’s House (Bebek Evi) adlı ilk iki cildine dayanan dizinin konusu şöyle:

 

Gözlerimizi kapatıp uykuya daldığımızda bizi bambaşka bir dünya bekler. Düşdünya denen bu yerde Düşler Lordu Sandman (Tom Sturridge), en derindeki tüm korkularımızı ve fantezilerimizi şekillendirir. Ancak Düş beklenmedik şekilde yakalanıp yüz yıl boyunca tutsak edilince, yokluğu hem rüyalar âlemini hem de gerçek dünyayı sonsuza dek değiştirecek bir dizi olayı tetikler. Düş, düzeni yeniden sağlamak için farklı dünyalarda ve zamanlarda seyahat ederek sonsuz varlığı sırasında yaptığı hataları telafi etmeye çalışır. Bu yolculuk sırasında hem eski dost ve düşmanlarıyla tekrar karşılaşır hem de kozmik ve insani yeni varlıklarla tanışır.

 

5 Ağustos'tan itibaren tüm bölümleriyle Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan The Sandman'den yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.