Neredesin Firuze, bu yaz yeniden gösterime giriyor

4.699 Gösterim
8 Haziran 2020 16:30
Neredesin Firuze, bu yaz yeniden gösterime giriyor

Ezel Akay, sevilen filmi Neredesin Firuze'nin bu yaz içerisinde yeniden gösterime gireceğini duyurdu.


Sinemanın Covid-19 salgınından ne şekilde döneceği hâlâ kestirelemiyor. Tam olarak netlik kazanmayan konulardan biri de sinemalar açıldığında gösterilecek filmler. Salgın sebebiyle gösterim şansına erişemeyen filmler vizyon için ön sıralarda yer alırken, birçok ülkede seyircinin sinemalara yeniden alışma sürecinin hızlandırmak için daha önce gösterime girmiş sevilen yapımların tekrardan gösterilmesi bekleniyor. Ülkemizde de benzer bir uygulamanın gerçekleşebileceğini Ezel Akay'ın duyurusuyla anlayabiliyoruz.

 

Senaryo Sohbetleri Youtube programında 2004 yapımı filmi Neredesin Firuze'nin bu yaz yeniden gösterime gireceğini belirten Akay, kişisel twitter hesabından da bu haberi müjdeledi. Haluk Bilginer, Özcan Deniz, Demet Akbağ gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Neredesin Firuze, vizyona girdiği dönem izleyici tarafından övgüyle karşılanmış ve toplamda 1.064.162 seyirciye ulaşmıştı.

 

Zeki Müren projesiyle ilgili hazırlıklarını sürdüren yönetmenin mart ayında gösterimi planlanan fakat salgın sebebiyle ertelenen yeni filmi 9 Kere Leyla'nın yeni vizyon tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.