Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı İyi Adamın 10 Günü'nden fragman yayınlandı

25.320 Gösterim
13 Ocak 2023 13:06
Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı İyi Adamın 10 Günü'nden fragman yayınlandı

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği İyi Adamın 10 Günü filminden ilk fragman yayınlandı. Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı film, 10 Şubat 2023'te Netflix'te yayınlanacak.


Mehmet Eroğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan, üçlemenin birinci kitabı İyi Adamın 10 Günü film uyarlamasından ilk fragman yayınlandı. Filmin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar otururken, senaryosunu ise Mehmet Eroğlu ve Damla Serim kaleme aldı.

 

İyi Adamın 10 Günü'nde Sadık karakteri, kötülüklerle dolu bir dünyada iyi adam olmak için çabalayan bir dedektiftir. Ancak zorlu bir vakayı çözmeli ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadına yardım etmelidir. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık iyi insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar. 

 

Mafya adamları, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasına adım atan bir özel dedektifin konu alındığı filmde, Nejat İşler'in yanı sıra İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve Kadir Çermik gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

 

10 Şubat 2023 tarihinde Netflix'te gösterime girecek İyi Adamın 10 Günü filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.