Şenay Gürler

Şenay Gürler

Doğum Bilgisi

28 Haziran 1966

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mucize 2 Aşk 6 Aralık 2019
CGV Mars D. 1.900.129 32.878.702
Söz Vermiştin 15 Kasım 2019
CJ Entertainment Turkey 12.750 225.411
Kasap Havası 9 Aralık 2016
MC Film 900 7.508
Mucize (2015) 1 Ocak 2015
Pinema 3.737.605 39.418.944
Çinliler Geliyor 8 Aralık 2006
Özen Film 23.890 152.367
İlk Aşk 17 Kasım 2006
Medyavizyon 268.499 2.004.867
Korkuyorum Anne 17 Mart 2006
KenDa 34.068 166.351
Döngel Karhanesi 28 Ekim 2005
Medyavizyon 624.581 4.265.775