Michael B. Jordan, Jamie Foxx ve Brie Larson'lı Just Mercy'den fragman yayınlandı

2.270 Gösterim
4 Eylül 2019 17:32
Michael B. Jordan, Jamie Foxx ve Brie Larson'lı Just Mercy'den fragman yayınlandı

Destin Daniel Cretton'ın yazıp yönettiği, başrollerinde Michael B. Jordan, Jamie Foxx ve Brie Larson'ın yer aldığı Just Mercy'den fragman yayınlandı.


Başrolünde Brie Larson'ın yer aldığı Short Term 12 ile sinemaseverlerin radarına giren Destin Daniel Cretton, yeni filmi Just Mercy ile etnik ayrımcılık ve adaletsizlikler karşısında aktivist kimliğiyle de öne çıkan, insan hakları avukatı Bryan Stevenson ve meslek hayatının ilk döneminde peşine düştüğü davaları anlatıyor.

 

Michael B. Jordan'ın Stevenson'a hayat verdiği filmde, Harvard'dan mezun olduktan sonra gerçek bir temsil hakkı sunulmayan ya da haksızca hapse atılmış insanları savunmaya kendini adayan Bryan Stevenson, Alabama'da kendisine yardımcı olan avukat Eva Ansley ve delillerin masum olduğunu işaret etmesine rağmen ölüm cezasına çarptırılan Walter McMillian'ın hikâyelerini odağına alıyor. Eva Ansley'ye Brie Larson'ın, Walter McMillian'a Jamie Foxx'un hayat verdiği filmin, Toronto Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşecek. Filmin Türkiye için vizyon tarihi ise 14 Şubat 2020.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.