Meryl Streep ile Tom Hanks, Steven Spielberg'in filminde başrolleri paylaşacak

3.246 Gösterim
7 Mart 2017 11:40
Meryl Streep ile Tom Hanks, Steven Spielberg'in filminde başrolleri paylaşacak

Steven Spielberg'in yönetmesi planlanan The Post filminde, başrolleri usta iki oyuncu Meryl Streep ve Tom Hanks'in paylaşacağı açıklandı.


70 yaşını geride bırakan Steven Spielberg, yıllar geçse de üretkenliğinden taviz vermiyor. Ready Player One'ın çekimlerini bitiren, The Kidnapping of Edgardo Mortara filmi için kamera arkasına geçmeye hazırlanan ve önümüzdeki yıl içerisinde de Indiana Jones 5'i kotarması beklenen yönetmen, gelecek projelerine bir yenisini daha ekledi. Üstelik yönetmene bu projede eşlik edecek iki usta isim de açıklandı.

Florence filmindeki rolüyle yirminci kez Oscara aday olan Meryl Streep ile geçen yıl Inferno ve Sully filmleriyle seyircinin karşısına çıkan Tom Hanks'in başrollerinde yer alacağı The Post, Daniel Ellsberg tarafından yazılan ve Amerikan halkının Vietnam Savaşı'na bakış açısını önemli ölçüde etkileyen Pentagon Papers'ın gün yüzüne çıkma sürecini ele alacak.

 

Tom Hanks, Pentagon Papers'ın yayımlanma sürecinin başrollerinden Washington Post'un editörü Ben Bradlee'yi canlandıracakken, Meryl Streep ise yayımcı Kay Graham'e hayat verecek. Watergate skandalını ortaya çıkaran Bob Woodward ve Carl Bernstein'in de o dönemde editörlüğünü yapan Ben Bradlee'yi All the President's Men filminde canlandıran Jason Robards, bu rolle Oscar ödülüne uzanmıştı.

 

Bradlee ailesinin gazetecilik başarıları ve Oscarla ilişkileri sadece bununla sınırlı değil. Ben Bradlee'nin kendisi gibi gazeteci olan oğlu Ben Bradlee Jr., onlarca Katolik rahibin yıllar boyunca cinsel istismarda bulunduğunu ortaya çıkaran Boston Globe'un önemli isimlerinden biriydi. Bu mevzuyu konu edinen ve 2016 yılında En İyi Film Oscarına uzanan Spotlight'ta Ben Bradlee Jr.'ı, John Slattery canlandırmıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.