Meryl Streep, Gary Oldman ve Antonio Banderas'lı The Laundromat'tan fragman yayınlandı

3.225 Gösterim
29 Ağustos 2019 12:40
Meryl Streep, Gary Oldman ve Antonio Banderas'lı The Laundromat'tan fragman yayınlandı

Meryl Streep, Gary Oldman ve Antonio Banderas gibi usta isimlerin yer aldığı uyarlama The Laundromat'tan fragman yayınlandı.


Steven Soderbergh, Netflix'le olan ilişkisini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak NBA'de gerçekleşen modern bir lokavt dönemini odağına alan High Flying Bird'ü yöneten ünlü sinemacı, yeni filmi The Laundromat ile Netflix öncesi San Sebastian, Venedik ve Toronto gibi festivalleri dolaşmaya hazırlanıyor.

Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas, Sharon Stone, David Schwimmer, Melissa Rauch, Robert Patrick, Jeffrey Wright, James Cromwell, Matthias Schoenaerts gibi isimlerin yer aldığı film, maruz kaldığı sigorta dolandırıcılığını araştırmaya koyulan Ellen Martin ve bu soruşturmanın ucunun dokunduğu, geçtiğimiz yıllarda Panama Belgeleri ile zengin ve siyasi kesimle bağlantıları ortaya koyulmuş olan Mossack Fonseca şirketinin hikâyesini anlatıyor. Jake Bernstein'ın gerçekte yaşananları derlediği Secrecy World kitabından Scott Z. Burns tarafından uyarlanan filmin, 18 Ekim'den itibaren Netflix'te gösterime girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.