Matthew McConaughey ve Anne Hathaway, Serenity filmiyle yeniden buluşuyor

4.511 Gösterim
31 Ocak 2017 14:09
Matthew McConaughey ve Anne Hathaway, Serenity filmiyle yeniden buluşuyor

Christopher Nolan'ın yönettiği Yıldızlararası (Interstellar) filminde karşılıklı oynayan Anne Hathaway ve Matthew McConaughey, Serenity filmi için yeniden bir araya geliyor.


2014 yılında gösterime giren, Christopher Nolan imzalı Interstellar'da yer alan Anne Hathaway ile Matthew McConaughey, yeniden bir araya geliyor. Peaky Blinders ve Taboo gibi dizilerden; Locke, Allied, Pawn Sacrifice, Eastern Promises, Dirty Pretty Things gibi filmlerden hatırladığımız senarist ve yönetmen Steven Knight'ın yazıp yöneteceği Serenity filminin başrollerinde McConaughey ve Hathaway ikilisini izleyeceğiz.

Knight'ın üçüncü uzun metraj yönetmenlik deneyimi olacak olan film, Karayipler'de küçük bir adada yeni bir gerçeklik keşfeden bir balıkçı teknesinin kaptanının bu deneyimine odaklanacak. McConaughey'nin yeni filmi Altın (Gold) bu hafta sonu Türkiye'de gösterime girerken, Hathaway'in yeni filmleri Colossal ve Ocean's 8 ileri tarihlerde gösterim şansına erişecek. Serenity'nin çekimlerine ise bu yıl içerisinde başlanması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.