Marvel dizisi Secret Invasion'dan fragman yayınlandı

5.738 Gösterim
3 Nisan 2023 20:55
Marvel dizisi Secret Invasion'dan fragman yayınlandı

Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Nick Fury karakterini merkezine alacak olan MCU dizisi Secret Invasion'dan fragman yayınlandı. Kadrosunda ayrıca Olivia Colman, Emilia Clarke, Ben Mendelsohn, Kingsley Ben-Adir gibi isimlerin yer aldığı dizi, 21 Haziran'da Disney+'ta yayınlanmaya başlayacak.


Marvel Sinematik Evreni'nin, şubat ayında gösterime giren Ant-Man ve Wasp: Quantumania (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) ve mayısta izleyiciyle buluşacak olan Galaksinin Koruyucuları 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3) filmlerinden sonra 5. fazın üçüncü yapımı olacak olan Secret Invasion'dan fragman yayınlandı.

 

2019 yapımı Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far from Home) filmiyle dünya dışında gizli bir görevde olduğunu öğrendiğimiz Nick Fury, kişisel bir yanı da olan ve tüm dünyayı riske atabilecek bir tehdide karşı dünyaya geri dönüyor. Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Nick Fury'nin bu serüveninde, Emilia Clarke ve Olivia Colman gibi yeni isimlerin canlandırdığı karakterleri de göreceğiz. Dizinin ana kötüsü olarak ise Kingsley Ben-Adir'i izleyeceğiz.

 

Cobie Smulders, Ben Mendelsohn, Don Cheadle, Martin Freeman gibi MCU'da daha önce yer alan isimlerin rollerine geri döndüğü Secret Invasion, 21 Haziran'dan itibaren Disney+'ta yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.