Marvel dizisi Secret Invasion'dan fragman yayınlandı

3.961 Gösterim
12 Eylül 2022 13:48
Marvel dizisi Secret Invasion'dan fragman yayınlandı

Marvel dizisi Secret Invasion'dan fragman yayınlandı. Altı bölümlük mini dizi, 2023'te Disney Plus ekranlarında izleyiciyle buluşacak.


Skrull'ların dünyayı istila etmesini önlemek için iş birliği yapan Nick Fury ile Talos'un hikâyesini anlatacak olan Marvel dizisi Secret Invasion'dan fragman yayınlandı. Marvel Studios tarafından üretilen dokuzuncu MCU dizisi olan Secret Invasion, 6 bölümden oluşacak ve 2023'ün ilkbaharında Disney+'ta yayınlanacak. Kyle Bradstreet tarafından yazılan mini dizinin yönetmen koltuğunda Thomas Bezucha ve Ali Selim oturuyor.

 

Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazının bir parçası olan dizide, Samuel L. Jackson 2008 yılı yapımı Iron Man'de ilk kez canlandırdığı Nick Fury karakterini 12. kez bir canlı çekim yapımda oynarken, Ben Mendelsohn Talos'a, Martin Freeman Evertt K. Ross'a, Don Cheadle James Rhodes'a, Cobie Smulders ise Maria Hill'e hayat veriyor. Dizinin geniş oyuncu kadrosunda ayrıca Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott, Christopher McDonald  ve  Carmen Ejogo  gibi isimler yer alıyor.

 

2023'ün ilkbaharında Disney+ ekranlarında yerini alacak olan Marvel dizisi Secret Invasion'dan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.