Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers of the Flower Moon'un çekimleri başladı

2.585 Gösterim
20 Nisan 2021 17:10
Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers of the Flower Moon'un çekimleri başladı

Usta sinemacı Martin Scorsese'nin, birçok kez beraber çalıştığı Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio'nun yer aldığı yeni filmi Killers of the Flower Moon'un çekimleri başladı.


2018 yılında duyurulan ve Martin Scorsese'nin favori oyuncuları Leonardo DiCaprio ile Robert De Niro ile tekrardan birlikte çalışacağı Killers of the Flower Moon'un çekimleri 19 Nisan itibarıyla Oklahoma'da başladı.

Geçtiğimiz yıl Netflix ile Apple'ın girdiği filmin haklarını satın alma yarışından galip çıkan Apple'ın yapımcılığında çekilen film ve filmin Oklahoma çekimleri hakkında konuşan Martin Scorsese, bulundukları toprakları ve orada yaşamış yerli halkları doğru bir şekilde temsil eden bir filme imza atıp Amerikan tarihinin unutulmaması gereken bir dönemini ölümsüzleştirmek istediklerini belirtti.

 

Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'nun yanı sıra oyuncu kadrosunda Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd, Jason Isbell gibi isimlerin bulunduğu film, 1920'lerde Oklahoma'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli halkını ve o dönem hâlâ iptidai hâlde olan FBI'ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor. Filmin çekimleri bölgede yaz boyunca sürecek.

 

Kaynak: Indiewire

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.