Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio'lu yeni filmi Killers of the Flower Moon için Apple ve Netflix ile görüşüyor

2.999 Gösterim
10 Nisan 2020 16:17
Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio'lu yeni filmi Killers of the Flower Moon için Apple ve Netflix ile görüşüyor

Martin Scorsese, üzerinde çalıştığı yeni projesi Killers of the Flower Moon için Apple ve Netflix ile görüşüyor.


USta sinemacı Martin ScorseseDavid Grann'ın Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI kitabından sinemaya uyarlamak için hazırlıklarını sürdürdüğü projenin olası finansmanlığı ya da dağıtımcılığı için Apple ve Netflix ile görüştüğü bildirildi.

 

The Wall Street Journal'ın haberine göre, Scorsese'nin toplam bütçesi $200 milyonu bulması beklenen proje için daha önceden el sıkıştığı stüdyo Paramount, maddi sıkışıklıklar sebebiyle sinemacıdan filmin maddi yüküne ortak olacak bir firma bulmasını istedi. Dolayısıyla Scorsese'nin, sıklıkla çalıştığı oyuncular Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'nun yer alacağı film için Apple ve Netflix ile görüşme kararı aldığı belirtiliyor. Martin Scorsese yakın zamanda benzeri bir sıkıntılı durumdan The Irishman gibi önemli bir film çıkartmayı başarmıştı. Öyle ki, bütçesi $173 milyonu bulan film için yine Paramount ile anlaşılmış, stüdyonun proje aşamasında geri adım atmasıyla filmi Netflix almıştı.

 

Oscar ödüllü Eric Roth'un senaryosunu yazdığı Killers of the Flower Moon, 1920'lerde Oklohama'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli kabilesini ve bu dava için sürdürülen federal soruşturmayı konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.