Martin Scorsese - Leonardo DiCaprio işbirliğinin yeni filmi Killers of the Flower Moon'un Türkiye vizyon tarihi belli oldu

14.866 Gösterim
28 Mart 2023 15:22
Martin Scorsese - Leonardo DiCaprio işbirliğinin yeni filmi Killers of the Flower Moon'un Türkiye vizyon tarihi belli oldu

Usta sinemacı Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers of the Flower Moon'un Türkiye vizyon tarihi belli oldu. Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'lu film, 20 Ekim 2023'te ülkemizde gösterime girecek.


Martin Scorsese'nin favori iki oyuncusu Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro ile bir kez daha birlikte çalıştığı Killers of the Flower Moon filminin vizyon tarihi belli oldu. ABD'de 6 Ekim'de sınırlı dağıtıma çıkacak film, 20 Ekim'de ülke geneli geniş dağıtımla vizyona girecek. Film, ülkemizde de 20 Ekim 2023 tarihinde gösterime girecek.

 

Hakları 2020 yılında Apple TV+ tarafından alınan ve platform tarafından finanse edilen film, ABD'de Apple TV+ ile Paramount arasındaki işbirliği ışığında Paramount dağıtımcılığında gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki dağıtımcısı ise UIP Türkiye.

 

Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'nun yanı sıra oyuncu kadrosunda Lily Gladstone, Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion gibi isimlerin yer aldığı film, 1920'lerde Oklahoma'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli halkını ve o dönem hâlâ iptidai hâlde olan FBI'ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.