Mart ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 7 yabancı film

6.939 Gösterim
2 Mart 2017 11:45
Mart ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 7 yabancı film

Ödül sezonu geride kaldı ve baharın merakla beklenen gişe filmleri de birer birer vizyona girmeye başlıyor. Aslen 2016 yapımı olan yapımların da seyirciyle buluşmaya devam edeceği Mart ayı takviminden öneri mahiyetinde 7 film seçtim.


3 Mart 2017

Hugh Jackman'ı, 17 yıldır başarıyla canlandırdığı Wolverine/Logan rolünde son kez izleyeceğimiz Logan: Wolverine, 2029 yılında, çaptan iyice düşmüş Logan'ın genç bir mutantı ne pahasına olursa olsun korumaya çalışmasını konu ediniyor.

10 Mart 2017

Natalie Portman'lı Jackie ile seyircinin karşısına çıkan Pablo Larraín'in bu yıl içerisinde izleyeceğimiz ikinci filmi Neruda, Komünist Parti'ye katılımından dolayı kendi ülkesinde kaçak durumuna düşürülen Nobel ödüllü şair Pablo Neruda'yı yakalamaya çalışan bir müfettişin bu çabasını ele alıyor.

17 Mart 2017

Lauren Oliver'ın eserinden sinemaya uyarlanan, Groundhog Day benzeri anlatısıyla dikkat çeken Ben Ölmeden Önce, kendi ölümüyle sonuçlanan günü tekrar tekrar yaşamak durumunda kalan Sam'in hikâyesini ele alıyor.

Kleber Mendonça Filho'nun Cannes Film Festivali'nde yarışan filmi Aquarius, altmışında yaşamdan vazgeçmemiş olan Clara ve onun yaşadığı muhit üzerinden toplumun fotoğrafını çekiyor.

Studio Ghibli'den Isao Takahata'nın da yapımcıları arasında bulunduğu bu masal gibi animasyonda, denizde geçirdiği kaza sonucu kendisini kaplumbağaların, yengeçlerin ve kuşların yaşadığı ıssız bir adada bulan bir adamın hikâyesi anlatılıyor.

31 Mart 2017

Park Chan-wook'un, Sarah Waters'ın The Fingersmith romanından sinemaya uyarladığı The Handmaiden, Japon hegemonyasındaki Güney Kore'de peyda edilen tehlikeli bir planın gölgesindeki tutku dolu aşkı konu ediniyor.

Kodansha Comics manga dizisinden esinlenilen, başrolünde Scarlett Johansson'un yer aldığı Kabuktaki Hayalet, 9. Birlik'in başındaki insan-sayborg hibritin hikâyesini ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.