Margot Robbie, kadrosunda Nicole Kidman ve Charlize Theron'u da bulunduran Fair and Balanced'a dahil oluyor

4.253 Gösterim
2 Ağustos 2018 11:40
Margot Robbie, kadrosunda Nicole Kidman ve Charlize Theron'u da bulunduran Fair and Balanced'a dahil oluyor

Hâlihazırda kadrosunda Nicole Kidman ve Charlize Theron'u bulunduran Fair and Balanced projesine önemli bir yıldız daha ekleniyor. Ünlü oyuncu Margot Robbie, Fox News içerisinde yıllar boyunca süregelen cinsiyetçi geleneğe ve taciz kültürüne karşı gelen kadınların hikâyelerini odağına alacak olan projeye dahil olacak.


Charlize Theron'un hem yapımcılığını üstleneceği hem de Fox News'teki toksik iş ortamının baş mimarlarından Roger Ailes'ın istifasıyla sonuçlanan sürecin önemli figürlerinden sunucu Megyn Kelly'ye hayat vereceği filme Nicole Kidman'dan sonra önemli bir yıldız takviyesi daha geliyor. THR'ın haberine göre, önümüzdeki yıllar içerisinde oldukça yoğun bir döneme adım atacak olan Margot Robbie ile Fair and Balanced filmine dahil olması için görüşülüyor.

 

Kidman'ın kanalın eski sunucularından Gretchen Carlson'a hayat vereceği, senaryosunu The Big Short yazar ekibinde de yer alan Charles Randolph'un kaleme alacağı filmin yönetmenliğini ise Jay Roach üstlenecek. Margot Robbie'nin ise filmde kanalda yardımcı yapımcı olarak görev alan Kayla Pospisil'i canlandırması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.