Maggie Gyllenhaal'un yönettiği The Lost Daughter'dan fragman yayınlandı

3.074 Gösterim
19 Ekim 2021 17:54
Maggie Gyllenhaal'un yönettiği The Lost Daughter'dan fragman yayınlandı

Ünlü oyuncu Maggie Gyllenhaal'un ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan ve başrollerinde Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley gibi isimlerin yer aldığı The Lost Daughter'dan fragman yayınlandı.


Napoli Romanları ile adından söz ettiren Elena Ferrante'nin aynı isimli romanından uyarlanan The Lost Daughter, tek başına bir tatilde olan Leda'nın, genç bir anneyle tanışması sonrası kendi annelik geçmişine doğru yaptığı zorlu içsel yolculuğu anlatıyor. Leda'ya usta oyuncu Olivia Colman hayat verirken, Leda'nın tanıştığı genç anneyi Dakota Johnson, Leda'nın gençliğini ise son dönemin çıkış yapan isimlerinden Jessie Buckley canlandırıyor. Filmde bu üç oyuncuya Peter Sarsgaard, Dagmara Domińczyk, Paul Mescal, Oliver Jackson-Cohen ve Ed Harris gibi isimler eşlik ediyor.

 

Ünlü oyuncu Maggie Gyllenhaal'un ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan filmin ABD dahil birçok ülkede hakları sonradan Netflix tarafından alınmış olmakla birlikte, film ülkemizde Bir Film dağıtımcılığında 17 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.