Mads Mikkelsen, Johnny Depp'in yerine Fantastic Beasts 3'ye dahil olabilir

2.054 Gösterim
11 Kasım 2020 16:54
Mads Mikkelsen, Johnny Depp'in yerine Fantastic Beasts 3'ye dahil olabilir

Ünlü oyuncu Mads Mikkelsen'in, Fantastic Beasts and Where to Find Them 3'den ayrılan Johnny Depp'in yerine filme dahil olmak için Warner Bros. ile görüşmeler hâlinde olduğu açıklandı.


Johnny Depp'in Fantastic Beasts serisinde hayat verdiği Grindelwald rolünden, stüdyonun talebi üzerine ayrılmayı kabul etmesiyle birlikte serinin ana kötü karakterini kimin devralacağına dair çalışmalara start verilmişti. Deadline'ın özel haberine göre bu isim Mads Mikkelsen olabilir.

 

Habere göre, serinin ilk iki filminde olduğu gibi yönetmen koltuğunda oturan David Yates'in, Depp sonrası Grindelwald rolü için ilk tercihi olan Mads Mikkelsen ile ilk görüşmeler gerçekleştirildi. Henüz bir anlaşma olmasa da çekimleri hâlihazırda devam eden filmin prodüksiyonunun aksamaması için Warner Bros.'un bu süreci hızlı bir şekilde sonuçlandırması bekleniyor.

 

Casino Royale, Jagten, Doctor Strange, Rogue One gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu, son olarak Jagten'da birlikte çalıştığı Thomas Vinterberg'in yeni filmi Druk'un başrolünde yer almıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.