Johnny Depp'in ayrılışı sonrası Fantastic Beasts 3'nin vizyon tarihi ertelendi

2.321 Gösterim
10 Kasım 2020 17:40
Johnny Depp'in ayrılışı sonrası Fantastic Beasts 3'nin vizyon tarihi ertelendi

Johnny Depp'in geçtiğimiz hafta ayrılması sonrası Fantastic Beasts and Where to Find Them 3'nin vizyon tarihi ertelendi. Filmde yer almayacak olan Depp'in sözleşmesi gereği 8 haneli olduğu söylenen ücretini yine de alacağı belirtiliyor.


Harry Potter ile aynı evreni paylaşan Fantastic Beasts serisi, J.K. Rowling'in süregelen transfobik yorum ve açıklamaları sebebiyle zor günler yaşarken geçtiğimiz hafta gelen bir haberle daha da çetrefilli bir pozisyonda yer almıştı. Kasım ayı başında İngiltere'nin Suns gazetesine karşı açtığı hakaret davasını kaybeden ve eski eşi Amber Heard'e şiddet gösterdiğine dair iddialarla dava sürecinde bir kez daha yüzleşmek zorunda kalan Johnny Depp, dava kararının akabinde Warner Bros.'un kendisinden seriden ayrılmasını talep ettiğini açıklayarak bu isteği kabul ettiğini ve çekimleri henüz başlayan üçüncü film ve seriden ayrıldığını açıklamıştı. Eylül sonu itibarıyla çekimleri başlayan Fantastic Beasts and Where to Find Them 3'de yalnızca bir sahnesi çekilen Depp'in yerine yeni bir oyuncu bulunacak. Fakat THR'ın konuyla ilgili haberinde, birçok A-sınıfı Hollywood oyuncusunun sözleşmelerinde olduğu gibi Johnny Depp'in film için olan anlaşmasında yer alan "film hayata geçmese ya da rol sonradan başkasına verilse dahi anlaşılan ücret oyuncuya verilir." benzeri bir madde sebebiyle ünlü oyuncunun film için 8 haneli olduğu söylenen ücretini her hâlükârda alacağı belirtiliyor.

 

Serinin üçüncü filmi bu tarz bir krize girince, vizyon tarihinin ertelenmesi de gecikmedi. Filmi 2021'in kasım ayında gösterime sokmayı planlayan Warner Bros., yeni vizyon tarihini 15 Temmuz 2022 olarak belirledi. Johnny Depp'in yerine kimin yer alacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.