M. Night Shyamalan'ın yeni gerilim filmi Old'dan ilk fragman yayınlandı

15.389 Gösterim
8 Şubat 2021 10:45
M. Night Shyamalan'ın yeni gerilim filmi Old'dan ilk fragman yayınlandı

M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği, oyuncu kadrosunda Gael García Bernal, Vicky Krieps, Abbey Lee, Thomasin McKenzie gibi isimlerin yer aldığı gerilim filmi Old'dan ilk fragman yayınlandı.


Yaklaşık bir buçuk yıl önce M. Night Shyamalan'ın, Universal ile iki filmlik bir anlaşma imzaladığı açıklanmış, araya pandemi sürece girse de geçtiğimiz yılın bahar aylarından itibaren bu anlaşmanın ilk filmi Old için hazırlıklara başlanmıştı. ABD'de bir kez daha hafta sonunun gündem maddesi olan Super Bowl sırasında yayınlanan görüntülerle Old'dan ilk fragman yayınlandı.

 

Güneşli bir günün keyfini çıkaran bir grup insanın, ölü bir beden buldukları plajda insanların aniden yaşlanması gibi doğaüstü garip olayların yaşandığını keşfetmelerini konu edinen Old'un oyuncu kadrosunda Gael García Bernal, Vicky Krieps, Thomasin McKenzie, Alex Wolff, Abbey Lee, Eliza Scanlen, Rufus Sewell gibi isimler yer alıyor. Pandemi öncesi içinde bulunduğumuz şubat ayında gösterimi düşünülen Old'un şu an için planlanan vizyon tarihi 23 Temmuz 2021.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.