Gael Garcia Bernal

Gael Garcia Bernal


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Ağustos 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.02.2020 142.201 TL 9.056
20.12.2019 100.700 TL 6.319
26.10.2018 107.485 TL 10.293
19.10.2018 53.495 TL 4.859
12.05.2017 15.734 TL 2.513
10.03.2017 176.529 TL 14.008
10.04.2015 26.103 TL 1.797
15.03.2013 31.797 TL 3.707
25.01.2013 48.936 TL 6.069
09.09.2011 413.728 TL 40.771
15.07.2011 48.746 TL 6.484
05.06.2009 158.587 TL 20.467
10.11.2006 1.857.149 TL 219.395
05.11.2004 335.758 TL 51.463
15.10.2004 134.765 TL 18.112
21.11.2003 - -
12.09.2003 - -
29.06.2001 226.426 TL 82.187