Gael Garcia Bernal

Gael Garcia Bernal


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.08.2021 ₺1.394.389 60.780
21.02.2020 ₺154.081 9.649
20.12.2019 ₺100.700 6.319
26.10.2018 ₺107.485 10.293
19.10.2018 ₺53.495 4.859
12.05.2017 ₺15.734 2.513
10.03.2017 ₺176.529 14.008
10.04.2015 ₺26.103 1.797
15.03.2013 ₺31.797 3.707
25.01.2013 ₺48.936 6.069
09.09.2011 ₺413.728 40.771
15.07.2011 ₺48.746 6.484
05.06.2009 ₺158.587 20.467
10.11.2006 ₺1.857.149 219.395
05.11.2004 ₺335.758 51.463
15.10.2004 ₺134.765 18.112
21.11.2003 - -
12.09.2003 - -
29.06.2001 ₺226.426 82.187