Gael Garcia Bernal

Gael Garcia Bernal


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Burası Cennet Olmalı 21 Şubat 2020
Başka Sinema 9.044 142.009
Ema 20 Aralık 2019
Başka Sinema 5.723 94.720
Müze 26 Ekim 2018
Başka Sinema 10.293 107.485
Anaokulu Öğretmeni 19 Ekim 2018
Filmartı 4.859 53.495
Tuz ve Ateş 12 Mayıs 2017
Filmartı 2.513 15.734
Neruda 10 Mart 2017
Başka Sinema 14.008 176.529
Rosewater 10 Nisan 2015
UIP 1.797 26.103
Yalnız Gezegen 15 Mart 2013
M3 Film 3.707 31.797
No 25 Ocak 2013
Tiglon 6.069 48.936
Bir Tutam Cennet 9 Eylül 2011
UIP 40.771 413.728
Yağmuru Bile 15 Temmuz 2011
M3 Film 6.484 48.746
Körlük (2009) 5 Haziran 2009
Tiglon 20.467 158.587
Babil 10 Kasım 2006
UIP 219.395 1.857.149
Umut Sanat 51.463 335.758
Kötü Eğitim 15 Ekim 2004
Medyavizyon 18.112 134.765
Aşk Kapıyı Çalınca 21 Kasım 2003
New Films - -
Günah 12 Eylül 2003
Barbar Film - -
Umut Sanat 82.187 226.426