Lars von Trier'in yeni filmi The House That Jack Built'ten ilk görsel yayınlandı

4.573 Gösterim
26 Ekim 2017 15:30
Lars von Trier'in yeni filmi The House That Jack Built'ten ilk görsel yayınlandı

Danimarkalı yönetmen Lars von Trier'in uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni filmi The House That Jack Built'ten ilk görsel yayınlandı.


Yaptığı tartışmalı filmlerin yanı sıra söylemleri ve eylemleriyle de belli aralıklarla gündeme oturan Lars von Trier'in tartışmalara gebe yeni filmi The House That Jack Built, bir seri katil olan Jack'in hikâyesini anlatacak.

 

1970'lerin ABD'sinde, işlediği her cinayeti birer sanat eseri olarak gören Jack'in, beş cinayet sonrası polisin başlattığı soruşturmayla birlikte yaşadıklarını odağına alacak olan filmde, Jack karakterine Matt Dillon hayat verirken, ünlü oyuncuya Uma Thurman, Riley Keough, Ed Speleers, Sofie Gråbøl, Siobhan Fallon Hogan ve Bruno Ganz gibi isimler eşlik edecek.

 

The House That Jack Built'i şimdiye kadar yaptığı en sert film ve yönettiği olası son yapım olarak niteleyen Lars von Trier, geçtiğimiz günlerde bu sefer cinsel taciz iddialarıyla gündeme oturmuştu. Ünlü sanatçı BjörkKaranlıkta Dans (Dancer in the Dark) filminin çekimleri sırasında yönetmenin kendisine birden fazla kez cinsel tacizde bulunduğunu belirtmiş, Von Trier ileri sürülen suçlamaları yalanlamakla yetinmişti.

 

İlk görseli yayınlanan film, 2018 yılı içerisinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.