Bruno Ganz

Bruno Ganz

Doğum Bilgisi

22 Mart 1941

Yaş

79


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
The Party 15 Aralık 2017
Filmartı 4.787 48.151
Heidi 15 Nisan 2016
CGV Mars D. 99.743 1.136.837
Danışman 29 Kasım 2013
Tiglon 84.401 1.025.740
Kimliksiz 22 Nisan 2011
Warner Bros. Türkiye 109.336 1.151.198
Okuyucu 10 Nisan 2009
Tiglon 56.050 524.822
Geç Gelen Gençlik 5 Eylül 2008
Pinema 1.040 9.948
Luther 29 Nisan 2005
Bir Film 5.781 33.818
Çöküş 25 Mart 2005
Özen Film 96.117 621.948
Mançuryalı Aday 17 Aralık 2004
UIP Türkiye 40.706 319.874
Mavi Yalanlar 3 Eylül 2004
Sır Film 5.247 32.945
Sonsuzluk ve Bir Gün 17 Aralık 1999
Belge Film 11.124 24.615
Kadın Severse 19 Ocak 1990
73 Filmcilik - -