Lars Von Trier

Lars Von Trier


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Melankoli 13 Ocak 2012
M3 Film 16.573 167.577
Deccal (2010) 11 Haziran 2010
Özen Film 35.394 324.609
Emret Patronum 22 Aralık 2006
Bir Film 3.648 21.608
Manderlay 4 Kasım 2005
Bir Film 15.901 95.588
Bir Film 6.460 36.989
Dogville 5 Aralık 2003
Umut Sanat 47.831 304.938
Karanlıkta Dans 1 Aralık 2000
Warner Bros. 91.128 220.962
Dalgaları Aşmak 28 Mart 1997
Umut Sanat - -
Avrupa 4 Ekim 1991
Umut Sanat - -