Lanthimos'un, Venedik Film Festivali'nde büyük övgü toplayan The Favourite'ından yeni fragman!

2.251 Gösterim
4 Eylül 2018 16:34
Lanthimos'un, Venedik Film Festivali'nde büyük övgü toplayan The Favourite'ından yeni fragman!

Yunan Yeni Dalgası'nın parlayan ismi Yorgos Lanthimos'un Venedik Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşen ve büyük övgü toplayan filmi The Favourite'dan yeni fragman yayınlandı.


İngiltere'nin Fransa ile savaş halinde olduğu 18. yüzyılın başlarında, tahtta ruh sağlığı ve sinir sistemi pek de stabil olmayan Kraliçe Anne vardır. Ancak ülkenin içerisinde bulunduğu savaş hali ne kraliçeyi ne de saraydaki lüks yaşamı etkiler. Kraliçe'nin her şeyiyle yakından ilgilenen Lady Sarah'nın, saraya yeni gelen Abigail ile arasında başlayacak olan gözdelik mücadelesini konu edinen The Favourite'da Kraliçe Anne'e Olivia Colman hayat verirken; amansız mücadele içindeki ikili rolünde seyirci karşısına Emma Stone ve Rachel Weisz çıkıyor.

Prömiyeri gerçekleşen Venedik Film Festivali'nden büyük övgüyle dönen ve filmdeki performanslarıyla Colman, Stone ve Weisz'ı önümüzdeki Oscar yarışının en iddialı isimleri arasına sokan The Favourite'ın kadrosunda Mark GatissNicholas Hoult ve Joe Alwyn gibi isimler yer alıyor. Yorgos Lanthimos'un yönetmen koltuğuna oturduğu filmden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.