Kült korku filmi Suspiria'nın yeniden çevriminin kadrosu netleşiyor

3.117 Gösterim
4 Ekim 2016 10:40
Kült korku filmi Suspiria'nın yeniden çevriminin kadrosu netleşiyor

Son olarak A Bigger Splash ile izleyicilerin karşısına çıkan yönetmen Luca Guadagnino'nun yönetmen koltuğunda oturacağı Suspiria'nın yeniden çevriminin oyuncu kadrosu netleşiyor.


2009 yılında yönettiği I am Love ile kariyerini başka bir yöne evrilten Luca Guadagnino, geçen yıl içerisinde Tilda Swinton ile yeniden buluştuğu A Bigger Splash'i yönetmişti. Yönetmen bu filmden hemen sonra yeni projelerinden bahsetmiş, Dario Argento'nun kült korku filmi Suspiria'yı yeniden uyarlayacağı bir yapımın hazırlıklarına başladığını belirtmişti. Gerekliliği sinema çevrelerinde tartışılan filmin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı.

Film açıklandıktan kısa bir süre sonra, A Bigger Splash'te yönetmenle birlikte çalışan Tilda Swinton ve Dakota Johnson'ın projede yer açıklanmıştı. Variety'nin özel haberine göre, Hollywood'un aranan genç oyuncularından biri olan Chloe Grace Moretz, Suspiria'nın yeniden çevriminde bu iki oyuncuya katılacak. Bir bale akademisine yeni katılan genç bir kadının başından geçenleri anlatan Suspiria'nın yeniden çevriminin 2017 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.