Kristen Stewart'ın Prenses Diana'ya hayat verdiği Spencer'dan teaser yayınlandı

3.163 Gösterim
27 Ağustos 2021 16:45
Kristen Stewart'ın Prenses Diana'ya hayat verdiği Spencer'dan teaser yayınlandı

Ünlü oyuncu Kristen Stewart'ın Prenses Diana'ya hayat verdiği, Pablo Larraín'in yönetmen koltuğunda oturduğu Spencer'dan teaser yayınlandı. Film, prömiyerini 1 Eylül'de başlayacak olan 78. Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirecek.


Yılın en merakla beklenen yapımlarının bir kısmı 1-11 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 78. Venedik Film Festivali'nde seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu yapımların prömiyerleri yaklaştıkça da filmlerden teaser ya da fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak, Kristen Stewart'ın Prenses Diana'ya hayat verdiği Spencer'dan teaser yayınlandı.

 

Jackie ve Neruda gibi iki başarılı biyografik filme imza atan Şilili sinemacı Pablo Larraín'in yönetmenliğini üstlendiği, Peaky Blinders dizisine imza atan Steven Knight'ın ise senaryosunu kaleme aldığı film, kraliyet ailesinin Noel tatilinde olan Prenses Diana'nın, Prens Charles ile olan evliliğini bitirme kararını aldığı hafta sonuna odaklanacak. Filmin oyuncu kadrosunda Stewart'ın yanı sıra Timothy Spall, Sally Hawkins, Sean Harris, Jack Farthing, Amy Manson gibi isimler yer alıyor.

 

1981 yılında evlenen Prens Charles ve Prenses Diana Spencer, şiddetli geçimsizlik, evlilik dışı ilişkiler gibi sebeplerle gelgitli bir evlilik hayatı sürmüş ve 1992 yılında ayrılmışlardı. 1996 yılında Prens Charles'tan boşanan Diana, 1997 yılında trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Prenses Diana'nın ölümüne sebep olan kazanın bir suikast süsü olduğuna dair teoriler hâlâ popüler kültürde yer ediniyor.

 

Filmin Venedik ve Toronto gibi festivallerden sonra ABD'de 5 Kasım'da gösterime girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.