Knives Out filminin yönetmeni Rian Johnson'dan dizi: Poker Face

6.560 Gösterim
9 Ocak 2023 14:25
Knives Out filminin yönetmeni Rian Johnson'dan dizi: Poker Face

Looper, Star Wars: The Last Jedi, Knives Out gibi filmlere imza atan Rian Johnson'ın çektiği, Natasha Lyonne'un başrolünde olduğu suç-gizem dizisi Poker Face, 26 Ocak 2023 tarihinden itibaren Peacock'ta yayınlanacak.


Kısa bir süre önce Netflix'te yayınlanan Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (Glass Onion: A Knives Out Mystery) filmiyle bir kez daha isminden söz ettiren Rian Johnson'ın yeni projesi Poker Face dizisnden fragman yayınlandı.

 

Russian Doll, Orange is the New Black dizileriyle tanınan ve son olarak Glass Onion'da cameo olarak yer alan Natasha Lyonne 'nun başrolünde yer aldığı Poker Face dizisi, NBCUniversal'ın streaming platformu Peacock'ta yayınlanacak. 

 

Natasha Lyonne'un hayat verdiği Charlie Cale karakteri tanıştığı insanların yalanlarını yakalamada özel bir yeteneğe sahiptir. Çıktığı yolculuğun her bir durağında garip bir suçla ve yeni insanlarla karşılaşır. 

 

Her bölümün 1 saat olacağı dizi, birbirinden bağımsız 10 bölümden oluşacak. Her farklı bölümde ise, Adrien Brody, Joseph Gordon-Levitt, Chloë Sevigny, Tim Meadows, Benjamin Bratt, Hong Chau, Ron Perlman, Stephanie Hsu, Lil Rel Howery ve Luis Guzmán gibi konuk yıldızlar yer alacak.

 

İlk dört bölümü 26 Ocak 2023 yılında yayınlanacak Poker Face dizisi, dört bölümün ardından perşembe günleri bir yeni bölüm olarak yayınlanacak. Dizinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.