Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'tan The Matrix 4'un hikâyesine övgü!

3.325 Gösterim
9 Haziran 2020 14:25
Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'tan The Matrix 4'un hikâyesine övgü!

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, yapım aşamasında olan The Matrix 4 ile ilgili açıklamalarda bulundu.


2019 yazının son günlerinde resmi olarak duyurulan The Matrix 4'un çekimleri, salgın sebebiyle yarıda kalmış, filmin prodüksiyonuna temmuz ayında devam edilmesinin planlandığı açıklanmıştı. Çekimlerin yeniden başlaması öncesi filmin başrolünde yer alan Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, Empire'a verdikleri mülakatla The Matrix evrenine geri dönme kararlarını nasıl aldıklarını anlattılar.

 

Lana Wachowski'nin kaleme aldığı senaryonun çok güzel ve kendisinde karşılık bulan bir metin olduğunu belirten ünlü oyuncu Keanu Reeves, filme dahil olmayı kabul etmesinin tek sebebinin de bu olduğunu ve Lana Wachowski ile tekrar çalışmanın harika bir his olduğunu ekliyor.

 

The Matrix evreninin sevilen karakteri Trinity'ye hayat veren Carrie-Anne Moss da rola arkadaşıyla benzer düşünceleri paylaşıyor: "[Senaryonun] bana sunulduğu hâli, muazzam bir derinlik ve ancak hayal edebileceğiniz bir bütünlük ile sanatsal nitelik taşıyordu, "Bu bir armağan" diye düşündüm, çok heyecan vericiydi."

 

Ünlü oyunculara Yahya Abdul-Mateen IINeil Patrick Harris, Jessica Henwick, Jonathan Groff gibi isimlerin eşlik ettiği filmin vizyon tarihi şu an için 21 Mayıs 2021.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.