Kafalar ekibinin başrolünde yer aldığı Kafalar Karışık filminin yeni vizyon tarihi belli oldu

44.160 Gösterim
27 Eylül 2018 17:10
Kafalar ekibinin başrolünde yer aldığı Kafalar Karışık filminin yeni vizyon tarihi belli oldu

Youtube'da yaklaşık 4,5 milyon takipçisi bulunan Kafalar ekibinin başrollerinde yer aldığı ve çekimleri başlayan Kafalar Karışık filminin yeni vizyon tarihi belli oldu.


Youtube üzerinden milyonlarca takipçiye ulaşan popüler kanalların sinema maceraları hız kaybetmeden devam ediyor. Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, Cumali Ceber, OHA Diyorum gibi filmlerden sonra Youtube'da yaklaşık 4,5 milyon takipçisi bulunan Kafalar'ın da sinema filmi Kafalar Karışık seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Sosyal medyada popüler olan Kafalar ekibini oluşturan Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in başrolünde yer aldığı filmin çekimlerine başlandı. Altan Erkekli, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta oyuncuların da oyuncu kadrosunda yer aldığı film, aşık olduğu Buse ile evlenebilmenin yollarını arayan Atakan ile ona bu uğurda yardımcı olan arkadaşları Fatih ve Bilal'in hikâyelerini anlatacak. Bir başka popüler Youtuber Enes Batur'un da yer alacağı belirtilen filmin yönetmen koltuğunda daha çok çektiği reklam filmleriyle tanınan Yücel Yolcu oturuyor. Filmin yeni vizyon tarihi ise 07 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.