Joaquin Phoenix ve Jonah Hill'in başrollerinde yer aldığı Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'tan yeni fragman!

2.547 Gösterim
27 Nisan 2018 12:13
Joaquin Phoenix ve Jonah Hill'in başrollerinde yer aldığı Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'tan yeni fragman!

Gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlanan Dont Worry, He Won't Get Far on Foot'un başrollerini Joaquin Phoenix ve Jonah Hill paylaşırken yönetmen koltuğunda Gus Van Sant oturuyor.


20'li yaşlarının başında geçirdiği kaza sonrasında belden aşağısı felç kalan alkol bağımlısı John Callahan'ın hikâyesini ele alan Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'ta, John'un sevgilisi Annu ile rehabilitasyon destekçisi Donnie'nin yardımları yanında iyileşmek için tutunduğu karikatür sayesinde hayatının değişimi gözler önüne seriliyor. Prömiyeri bu yıl Sundance Film Festivali'nde gerçekleşen filmin yönetmen koltuğunda, son filmi The Sea of Trees ile hayal kırıklığına uğratan Gus Van Sant oturuyor. Festivalde geçer not alarak şimdilik beklentileri orta kararda tutmaya devam eden Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'un başrollerini You Were Never Really Here ile büyük beğeni toplayan Joaquin Phoenix ve Jonah Hill paylaşırken filmin kadrosunda Rooney Mara, Jack Black ve Beth Ditto gibi isimler yer alıyor.

 

13 Temmuz 2018 tarihinde ABD'de vizyona girecek olan Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'tan yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.