Jesse Plemons, Killers of the Flower Moon'un kadrosuna dahil oldu

1.872 Gösterim
18 Şubat 2021 12:50
Jesse Plemons, Killers of the Flower Moon'un kadrosuna dahil oldu

Jesse Plemons, Martin Scorsese'nin hazırlıklarını sürdürdüğü ve oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone gibi isimlerin yer aldığı yeni filmi Killers of the Flower Moon'un ana karakterine hayat verecek.


Martin Scorsese'nin Netflix'te yayınlanan filmi The Irishman'in yardımcı bir rolde kendine yer bulan, kariyeri boyunca bu tarz karakterlerde verdiği performanslarla kimi zaman başrollerden rol çalan Jesse Plemons, Scorsese ile yeniden birlikte çalışacağı Killers of the Flower Moon'un bu kez  başrolünde yer alacak.

 

Oscar ödüllü Eric Roth'un senaryosunu David Grann'in çok satan kitabından uyarladığı Killers of the Flower Moon, 1920'lerde Oklohama'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli kabilesini ve o dönem hâlâ iptidai hâlinde olan FBI'ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor.

 

Daha önce projede olacağı açıklanan Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone, ikincil başrollerde yer alacak. İlk etapta DiCaprio'nun oynaması planlanan, hikâyenin odağında yer alan FBI ajanı Tom White'a ise Jesse Plemons hayat verecek.

 

Martin Scorsese, bütçesinin $200 milyonu bulmasıyla filmi hayata geçirebilmek için The Irishman'de olduğu gibi stream platformlarıyla pazarlığa oturmuş; Apple ve Netflix'in teklif savaşından Apple galip çıkmıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.