Jason Statham ve Guy Ritchie'yi yeniden bir araya getiren Five Eyes'ın çekimleri Antalya'da devam ediyor

4.599 Gösterim
1 Şubat 2021 15:55
Jason Statham ve Guy Ritchie'yi yeniden bir araya getiren Five Eyes'ın çekimleri Antalya'da devam ediyor

Ünlü oyuncu Jason Statham ile İngiliz sinemacı Guy Ritchie'yi yeniden bir araya getiren Five Eyes filminin çekimlerine Antalya'da devam ediliyor. Filmin Antalya çekimleri üç hafta sürecek.


Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch ve Revolver filmlerinde birlikte çalışan Jason Statham ve Guy Ritchie'nin 15 yıl aradan sonra yeniden bir araya geleceği film Five Eyes, geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuş, filmin çekimlerine 2021 başında başlanacağı belirtilmişti. 2021'in ilk günlerinde, filmin çekimlerinin bir bölümünün Antalya'da gerçekleşeceği duyurulmuştu. Five Eyes'ın kısa bir süre önce başlayan Antalya çekimlerine, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ziyarette bulundu.

Antalya'da dev bir film platosuna dönüştürülen Expo alanı ve Kaleiçi'nde çekimleri süren filmin Antalya setindeki dekorları için şu ana kadar 20 milyon TL harcandığı belirtiliyor. Filmin toplam bütçesinin ise $60 milyonu bulması bekleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye'nin film çekim merkezlerinden birisi olabilmesi amacıyla 'Yabancı Film Yapım Desteği' teşvik desteği açıklanmıştı.

 

Jason Statham'ın yanı sıra oyuncu kadrosunda Aubrey Plaza, Hugh Grant, Josh Hartnett, Cary Elwes gibi isimlerin bulunduğu Five Eyes, dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül, son teknoloji bir silahın satışını engellemek için teknoloji konusunda uzman bir CIA ajanı ile birlikte görevlendirilen MI6 ajanının hikâyesini anlatacak 

 

Kaynak: Hürriyet

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.