Aubrey Plaza, Guy Ritchie ve Jason Statham'ı bir araya getiren filme dahil oldu

2.405 Gösterim
3 Aralık 2020 14:45
Aubrey Plaza, Guy Ritchie ve Jason Statham'ı bir araya getiren filme dahil oldu

Guy Ritchie ve Jason Statham'ı yeniden bir araya getirecek olan aksiyon/gerilim filminin oyuncu kadrosuna şekillenmeye başladı. Son olarak Happiest Season ve Black Bear gibi yapımlarda yer alan Aubrey Plaza filme dahil oldu.


Geçtiğimiz aylarda İngiliz sinemacı Guy Ritchie ile ünlü oyuncu Jason Statham'ın 15 yıl sonra yeni bir filmle bir araya geleceği duyurulmuştu. Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch ve Revolver filmlerinde birlikte çalışan filmin prodüksiyon öncesi hazırlık süreci de başladı. Deadline'ın haberine göre, son olarak Happiest Season ve Black Bear gibi yapımlarda yer alan Aubrey Plaza, filmin oyuncu kadrosunda dahil oldu.

Dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül, son teknoloji bir silahın satışını engellemek için teknoloji konusunda uzman bir CIA ajanı ile birlikte görevlendirilen MI6 ajanının hikâyesini anlatacak olan filmin çekimlerine 2021 yılı içerisinde başlanması bekleniyor.

 

2020 yılını bir yapımda yer almadan geçen Jason Statham'ı, yoğun bir gelecek takvimi bekliyor. Ünlü oyuncunun, Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight'ın senaryosunu kaleme aldığı Small Dark Look'un başrolünde yer alacağı da açıklandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.