Jason Statham'ın Türkiye'de çekilen yeni filmi Operation Fortune: Ruse de guerre'den fragman!

37.144 Gösterim
9 Aralık 2021 19:00
Jason Statham'ın Türkiye'de çekilen yeni filmi Operation Fortune: Ruse de guerre'den fragman!

Guy Ritchie ile Jason Statham'ın bir kez daha bir araya geldiği, çekimlerinin bir kısmı Türkiye'de gerçekleştirilen Operation Fortune: Ruse de guerre'den fragman yayınlandı. Film, 21 Ocak'ta ülkemizde gösterime girecek.


Kariyerlerinin başında birlikte çalıştıkları filmlerle adlarını duyuran yönetmen Guy Ritchie ve ünlü oyuncu Jason Statham, yıllar sonra Wrath of Man filmi için bir araya gelmişti. İkili, arayı bu kez hiç soğutmadan, çekimlerinin bir kısmı Türkiye'de gerçekleştirilen Operation Fortune: Ruse de guerre ile yeniden bir araya geliyor.

 

Dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikâyesini anlatacak filmde, Orson Fortune'a Jason Statham hayat verirken, ünlü oyuncuya Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Hugh Grant, Eugenia Kuzmina, Lourdes Faberes, Max Beesley gibi isimler eşlik ediyor. Yerli dizilerden tanıdığımız Kaan Urgancıoğlu da filmde yer alan isimlerden biri.

 

Pandemi şartlarında çekimleri gerçekleştirilen Operation Fortune: Ruse de guerre'nin ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Film, 21 Ocak'ta gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.