Cary Elwes

Cary Elwes

Doğum Tarihi

26 Ekim 1962

Yaş

58


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.12.2019 460.813 TL 21.013
30.12.2011 681.274 TL 60.533
18.03.2011 856.424 TL 74.107
12.11.2010 6.072.415 TL 524.703
20.11.2009 459.390 TL 42.590
03.08.2007 254.720 TL 25.774
20.07.2007 152.030 TL 15.846
22.04.2005 27.321 TL 4.059
29.10.2004 522.731 TL 86.057
24.04.1998 74.117 TL 91.878
02.01.1998 - -
16.05.1997 - -
25.10.1996 - -
24.05.1996 - -
31.12.1993 - -
17.01.1992 - -
09.11.1990 - -

Diğer Filmleri