Cary Elwes

Cary Elwes

Doğum Bilgisi

26 Ekim 1962

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kara Noel 27 Aralık 2019
UIP Türkiye 21.013 460.813
Yılbaşı Gecesi 30 Aralık 2011
Warner Bros. Türkiye 60.533 681.274
Bağlanmak Yok 18 Mart 2011
UIP Türkiye 74.107 856.424
Testere 3D 12 Kasım 2010
Warner Bros. Türkiye 524.703 6.072.415
Yeni Yıl Şarkısı 20 Kasım 2009
UIP Türkiye 42.590 459.390
Georgia Yasası 3 Ağustos 2007
UNP 25.774 254.720
Edie 20 Temmuz 2007
UNP 15.846 152.030
Ella 22 Nisan 2005
Warner Bros. Türkiye 4.059 27.321
Testere 29 Ekim 2004
Warner Bros. Türkiye 86.057 522.731
Kızları Öp 24 Nisan 1998
UIP Türkiye 91.878 74.117
İtirafçı 2 Ocak 1998
Belge Film - -
Yalancı 16 Mayıs 1997
UIP Türkiye - -
Twister 25 Ekim 1996
UIP Türkiye - -
Ormanın Kitabı 24 Mayıs 1996
Standard Film - -
Warner Bros. Türkiye - -
Hot Shots 17 Ocak 1992
Özen Film - -
Yıldırım Günleri 9 Kasım 1990
UIP Türkiye - -