Jason Statham'ın Türkiye'de çekilen filmi Operation Fortune'ın vizyon tarihi belli oldu

55.866 Gösterim
28 Kasım 2022 18:35
Jason Statham'ın Türkiye'de çekilen filmi Operation Fortune'ın vizyon tarihi belli oldu

Guy Ritchie'nin yönettiği, Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre)'nun vizyon tarihi belli oldu. Çekimlerinin bir kısmı Türkiye'de gerçekleştirilen film, ülkemizde 13 Ocak 2023'te gösterime girecek.


Dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikâyesini anlatacak Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre) filminde, Orson Fortune'a Jason Statham hayat verirken, ünlü oyuncuya Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Hugh Grant, Eugenia Kuzmina, Lourdes Faberes, Max Beesley gibi isimler eşlik ediyor. Yerli dizilerden tanıdığımız Kaan Urgancıoğlu da filmde yer alan isimlerden biri.

 

Kariyerlerinin başından beri birçok yapımda birlikte çalışan yönetmen Guy Ritchie ile Jason Statham'ı bir kez daha bir araya getiren Operation Fortune'un çekimlerinin bir kısmı Türkiye'de gerçekleştirildi. Dünya genelinde ilk etapta 2022'nin başında gösterimi planlanan fakat sonrasında ertelenen film, 13 Ocak 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.