Jason Momoa’ın başrolünde yer aldığı See’nin 2. sezonundan fragman yayınlandı

13.442 Gösterim
11 Haziran 2021 18:10
Jason Momoa’ın başrolünde yer aldığı See’nin 2. sezonundan fragman yayınlandı

2019'da yayın hayatına başlamış olan, Steven Knight ve Francis Lawrence gibi isimlerin imzasını taşıyan Apple TV+ orijinal dizisi See’nin 2. sezon fragmanı yayınlandı.


Kadrosunda Jason Momoa, Hera Hilmarsdóttir, Alfre Woodard gibi isimlerin olduğu dizinin ikinci sezon fragmanıyla beraber dizinin kadrosuna Dave Bautista’nın dahil olduğu da açıklandı. Bir virüsün dünya üzerinden 2 milyon insan haricinde tüm insanlığı silip süpürdüğü bir evrende geçen dizide Bautista, Jason Mamoa’nın hayat verdiği Baba Voss’un kardeşi Edo Voss’a hayat veriyor olacak.

 

Jason Momoa, Jimmy Fallon’ın programına katılarak dizinin üçüncü sezon onayını aldığını duyurulmuştu. Bir önceki sezon çıkmadan yeni sezon onayını ikinci kez alan dizinin yayınlanan ikinci sezon fragmanıyla birlikte yeni sezonunun yayınlanma tarihinin 27 Ağustos olduğu da duyuruldu. Bununla beraber senaryosunu Steven Knight’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Francis Lawrence’ın oturduğu dizinin kadrosuna ikinci sezonda Bautista ile birlikte Eden Epstein, Tom Mison, Hoon Lee ve Olivia Cheng gibi birçok isim de katılıyor olacak. Her bölümü yaklaşık bir saat süren See'nin ikinci sezonu da ilk sezon gibi toplam sekiz bölümden oluşuyor olacak. 
 

 

Kaynak: deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.