Alfre Woodard

Alfre Woodard

Doğum Bilgisi

8 Kasım 1952

Yaş

67


Gelecek Filmler

Fatherhood Dram, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

9 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 1.165.583 14.760.714
Annabelle 24 Ekim 2014
Warner Bros. Türkiye 70.618 796.075
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170
Kor (2003) 4 Nisan 2003
UIP Türkiye 96.919 487.911
K-Pax 1 Mart 2002
New Films - -
Kayıp Ruhlar 8 Haziran 2001
Warner Bros. Türkiye 122.334 279.717
Uzay Yolu: İlk Temas 13 Haziran 1997
UIP Türkiye - -
İlk Korku 22 Kasım 1996
UIP Türkiye - -
Yorgan Hikayesi 7 Haziran 1996
UIP Türkiye - -
Şehrin Kalbi 17 Nisan 1992
Özen Film - -