James Franco, Multiple Man ile X-Men Evreni'ne dahil oluyor

3.721 Gösterim
17 Kasım 2017 11:30
James Franco, Multiple Man ile X-Men Evreni'ne dahil oluyor

Marvel çizgi roman kahramanı Multiple Man'i beyaz perdeye uyarlayacak olan Fox, filmin başrolünü James Franco'nun üstleneceğini duyurdu.


Multiple Man, gerçek ismiyle Jamie Madrox, doğumunda klonlama güçleri kazanan X-Men karakterlerinden biri. Madrox'un Los Alamos Nükleer Araştırma Merkezi'nde çalışan babası, X-Men lideri Profesör Xavier'in tasarladığı bir kostüm sayesinde Jamie'nin güçlerini kontrol edebilmesi için ailesiyle bir çiftliğe taşınır. Fakat işler pek de beklendiği gibi ilerlemez; kostümün arızalanmasıyla Multiple Man zıvanadan çıkar ve yeni bir hikâye doğar.

 

Fox'un beyaz perdeye uyarlayacağı hikâyenin başrolündeki isim James Franco olurken, senaryosu için anlaşılan isim Wonder Woman'ın yazarı Alan Heinberg olacak. Filmin yapımcılığını ise Fox'un, X-Men Evreni'nindeki birçok projeyi beraber genişlettiği Simon Kinberg ve şirketi Genre Film'in yanı sıra James Franco'nun kardeşi Dave Franco ve Vincent Jolivette ile beraber yönettiği Ramona Films üstlenecek.

 

X-Men Evreni, 2018 yılında da sırasıyla vizyona girecek olan Yeni Mutantlar, Deadpool 2 ve X-Men: Dark Phoenix ile büyümeye kaldığı yerden devam ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.