İyi Bir Aile Değiliz filminden fragman yayınlandı

3.589 Gösterim
12 Ocak 2024 19:55
İyi Bir Aile Değiliz filminden fragman yayınlandı

Oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş gibi isimlerin yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz'den fragman yayınlandı. Film, 9 Şubat 2024'te sinemalarda gösterime girecek.


Haki Biçici'nin yazıp yönettiği, babalarının beklenmedik ölümüyle kendilerini tahmin edilemeyecek olaylar silsilesi içinde bulan bir ailenin hikâyesini anlatan İyi Bir Aile Değiliz'den fragman yayınlandı.

 

Oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever, Asiye Dinçsoy gibi isimlerin yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz, 9 Şubat'tan itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak. Filmin konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Murat, babasının vefatı sebebiyle hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorundadır. Tüm sülale rahmetliyi köylerindeki aile mezarlığına defnetmek isterken Murat bu adetlerin eskide kaldığını, İstanbul’da bu işi organize edeceğini söyler. Murat, babasını kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bir de bu hengamede cenaze kaybolur. Artık Murat'ın gözünde tüm aile üyeleri şüpheli durumdadır! İlaçlarını içse aslında iyi çocuk olan kuzen Hızır, rahatsız edici şekilde yardım sever diğer kuzen Sinan, ailenin ayaklı gazetesi Çiçek, işbirlikçi kapıcı ve tüm diğer garip aile üyeleri , 24 saat süren bu hengamede Murat'ı giderek çileden çıkartırlar.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.