İkinci sezon çekimleri başlayan Severance'ın kadrosu genişliyor

14.506 Gösterim
1 Kasım 2022 12:40
İkinci sezon çekimleri başlayan Severance'ın kadrosu genişliyor

İkinci sezon için sete giren Apple TV+ dizisi Severance'ın kadrosuna aralarında Gwendoline Christie, Bob Balaban, Alia Shawkat ve Merritt Wever'ın da bulunduğu sekiz yeni isim dahil oldu.


Çalışanlarının anılarını iş ve özel hayatları arasında ameliyatla bölen bir prosedürü uygulayan Lumon Industries adlı şirkette çalışan bir ekibi merkezine alan, 2022'nin en çok ses getiren dizilerinden olan Severance'ın çekimleri henüz başlayan ikinci sezonunun kadrosuna Gwendoline Christie, Alia Shawkat , Bob Balaban, Merrit Wever, Robby Benson , Stefano Carannante , John Noble ve Ólafur Darri Ólafsson katıldı. Yeni isimlerin oynayacakları rollere ilişkin ayrıntılar şu an için açıklanmadı.

Yaratıcılığını Dan Erickson'ın yaptığı dizi, dokuz bölümlük ilk sezonuyla 14 dalda aday olduğu Emmy'den 2 ödül çıkarmayı başarmış ve Nisan 2022'de The We We Are adlı final bölümünden hemen önce ikinci sezon için onay almıştı. Yönetmen koltuğunda Ben Stiller ve Aoife McArdle'ın oturduğu dizinin ikinci sezonunda Adam Scott, Patricia Arquette, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus ve Christopher Walken gibi oyuncular rollerine geri dönecek.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.