Patricia Arquette

Patricia Arquette


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 2.984 19.092
İçgüdü 23 Mayıs 2003
Özen Film 17.039 81.808
UIP Türkiye 120.126 246.196
Stigmata 7 Nisan 2000
UIP Türkiye 256.388 473.675
Özen Film 6.524 11.105
Kayıp Otoban 31 Ekim 1997
Pinema - -
Tatlı Bela ile Flört 27 Eylül 1996
Film Pop - -
Burma'da Gözyaşı 1 Aralık 1995
Özen Film - -
Ed Wood 9 Haziran 1995
UIP Türkiye - -
Çılgın Romantik 3 Şubat 1995
Özen Film - -
Cehennem Çocukları 27 Mart 1992
Yeni Tual - -