Ben Stiller

Ben Stiller


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Zoolander 2 8 Nisan 2016
UIP Türkiye 11.982 168.759
While We're Young 31 Temmuz 2015
PinemArt 3.807 61.566
TME Films 115.632 1.392.252
Tiglon 95.818 1.268.715
Kule Soygunu 4 Kasım 2011
UIP Türkiye 104.348 1.123.262
Zor Baba 3 24 Aralık 2010
UIP Türkiye 105.815 1.199.776
Müzede Bir Gece 2 22 Mayıs 2009
Tiglon 154.705 1.142.002
Tropik Fırtına 10 Ekim 2008
UIP Türkiye 39.125 375.216
Müzede Bir Gece 29 Aralık 2006
Özen Film 95.396 771.157
Zor Baba ve Dünür 11 Şubat 2005
UIP Türkiye 227.054 1.686.787
Yakar Top 22 Ekim 2004
Özen Film 22.850 148.387
Afili Aynasızlar 17 Eylül 2004
UIP Türkiye 25.765 174.077
Polly Gelince 2 Nisan 2004
UIP Türkiye 114.163 804.277
Çatı Katı (2004) 19 Mart 2004
UIP Türkiye 30.639 214.156
Tenenbaum Ailesi 22 Mart 2002
UIP Türkiye 54.313 262.180
Zırtapoz 28 Aralık 2001
UIP Türkiye 48.427 179.751
UIP Türkiye 86.831 232.836
Zor Baba 29 Aralık 2000
UIP Türkiye 516.863 1.291.155
Ah Mary Vah Mary 27 Kasım 1998
Özen Film 885.354 893.331
Baş Belası 24 Ocak 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Tatlı Bela ile Flört 27 Eylül 1996
Film Pop - -