Christopher Walken

Christopher Walken

Doğum Bilgisi

31 Mart 1943

Yaş

77


Gelecek Filmler

War With Grandpa Aile, Komedi

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

27 Kasım 2020
Wild Mountain Thyme Dram, Romantik

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

8 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kartal Eddie 1 Nisan 2016
TME Films 6.721 92.460
Son Konser 26 Temmuz 2013
M3 Film 2.261 24.257
Eski Dostlar 3 Mayıs 2013
Pinema 6.794 83.233
Yedi Psikopat 22 Mart 2013
Pinema 19.568 251.068
Hairspray 18 Ocak 2008
Medyavizyon 20.356 205.623
Yılın Başkanı 12 Ocak 2007
UNP 24.190 243.592
Click 22 Eylül 2006
Warner Bros. 225.668 1.821.158
Aşk ve Sigara 30 Haziran 2006
35 Milim 16.900 121.595
Domino 23 Haziran 2006
Medyavizyon 19.704 139.558
Davetsiz Çapkınlar 30 Eylül 2005
Özen Film 99.179 757.453
Gazap Ateşi 17 Eylül 2004
Özen Film 78.231 526.835
Stepford Kadınları 30 Temmuz 2004
UIP 137.056 930.986
Sıkıysa Yakala 31 Ocak 2003
UIP 606.286 2.990.233
Gözde Çift 2 Kasım 2001
Warner Bros. 347.454 1.195.008
Hayalet Süvari 14 Nisan 2000
UIP 174.091 322.219
Basquiat 2 Mayıs 1997
Warner Bros. - -
Cenaze Töreni 18 Nisan 1997
A Film - -
Son Adam 3 Ocak 1997
UIP - -
Karışık İlişkiler 29 Kasım 1996
Film Pop - -
Çılgın Romantik 3 Şubat 1995
Özen Film - -
Wayne'nin Dünyası 2 22 Temmuz 1994
UIP - -
Annie Hall 27 Mayıs 1994
UIP - -
Batman Dönüyor 23 Ekim 1992
Warner Bros. - -
Yabancı Kucak 8 Mayıs 1992
Standard Film - -