Christopher Walken

Christopher Walken

Doğum Tarihi

31 Mart 1943

Yaş

77


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.04.2016 92.460 TL 6.721
26.07.2013 24.257 TL 2.261
03.05.2013 83.233 TL 6.794
22.03.2013 251.068 TL 19.568
18.01.2008 205.623 TL 20.356
12.01.2007 243.592 TL 24.190
22.09.2006 1.821.158 TL 225.668
30.06.2006 121.595 TL 16.900
23.06.2006 139.558 TL 19.704
30.09.2005 757.453 TL 99.179
17.09.2004 526.835 TL 78.231
30.07.2004 930.986 TL 137.056
31.01.2003 2.990.233 TL 606.286
02.11.2001 1.195.008 TL 347.454
14.04.2000 322.219 TL 174.091
02.05.1997 - -
18.04.1997 - -
03.01.1997 - -
29.11.1996 - -
14.04.1995 - -
03.02.1995 - -
22.07.1994 - -
27.05.1994 - -
23.10.1992 - -
08.05.1992 - -