Idris Elba ve Matthew McConaughey'li The Dark Tower'dan ilk görseller!

3.564 Gösterim
15 Temmuz 2016 12:03
Idris Elba ve Matthew McConaughey'li The Dark Tower'dan ilk görseller!

Nikolaj Arcel'in yönetmenliğini yaptığı, Stephen King'in ünlü The Dark Tower (Kara Kule) roman serisinden sinemaya uyarlanan filmin Idris Elba ve Matthew McConaughey'li ilk görselleri yayınlandı.


Uzun süredir sinemaya uyarlanması planlanan, ana karakteri için onlarca farklı yıldız oyuncu ile görüşülen Stephen King'in ünlü serisi The Dark Tower'ın akıbeti ne yazık ki bir türlü olumlu yönde olmamıştı. Geçtiğimiz yıl gelen yeni haberler ise romanın hayranlarını tekrardan heyecanlandırmaya yetmişti: Roland Deschain/Silahşör ana karakterini Idris Elba'nın, Siyahlı Adam'ı ise Matthew McConaughey'nin canlandıracağı açıklanmıştı. Kısa bir süre önce çekimleri başlayan The Dark Tower'ın, ana karakterleri gördüğümüz ilk görselleri yayınlandı.

Nikolaj Arcel'in yönetmenliğini yaptığı film, son silahşör Roland'ın Kara Kule'ye ulaşma yolculuğunda ilk hedefi olan Siyahlı Adam'ı yakalama çabasını konu edinecek. Nikolaj Arcel, Akiva Goldsman, Jeff Pinkner'in yanı sıra Danimarka sinemasının lokomotif isimlerinden Anders Thomas Jensen'i de senaryo ekibinde barındıran The Dark Tower, ülkemizde 24 Şubat 2017 tarihinde vizyonda olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.