HBO, sevilen dizi Succession'a 4. sezon onayını verdi

2.984 Gösterim
27 Ekim 2021 18:05
HBO, sevilen dizi Succession'a 4. sezon onayını verdi

HBO, Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi Succession'a beklendiği gibi yeni sezon onayını verdi.


Üçüncü sezonunun ilk bölümüyle, 17 Ekim'de ekrana geldiği akşam 1,4 milyon kişi tarafından izlenip HBO Max'te bugüne kadarki en iyi açılış gecesi rakamlarına ulaşarak ekranlara dönen dizinin, yeni sezon onayı alacağı neredeyse kesin gibiydi ama yine de resmi açıklama gelmesi izleyicileri sevindirdi. Dizinin jeneriğinden kısa bir parçayla yapılan duyuruda yayın tarihiyle ilgili bir bilgi verilmedi.

 

HBO Max ekranlarında izleyici karşısına çıkan Succession, dev bir medya imparatorluğunun sahibi olan Logan Roy ve ailesi etrafında şekillenen bir hikayeyi anlatıyor. Dizi, babalarının hastalığının ardından şirketin yönetimini devralmak için hem birbirleriyle hem de babalarıyla mücadele eden kardeşlerin çekişmesini mercek altına alıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Succession'da, yedi kıtada bir medya imparatorluğu yöneten Logan Roy'u Brian Cox, babayla en sert çekişmeyi yaşayan kardeş Kendall Roy'u Jeremy Strong, en küçük erkek kardeş Roman Roy'u Kieran Culkin, ailedeki tek kız kardeş olan Siobhan Roy'u Sarah Snook, diğer kardeşlerden farklı bir anneden olan en büyük kardeş Connor Roy'u Alan Ruck canlandırıyor. Nicholas Braun, Hiam Abbass, Peter Friedman'ın önemli roller üstlendiği dizinin henüz iki bölümü yayınlanan üçüncü sezonunda Alexander Skarsgård ve Adrien Brody'nin de yer alacağı biliniyor.

 

Aile içindeki savaşın her geçen bölüm şiddetlendiği dizinin dördüncü sezon onayının verildiği duyuruya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.