Hayalet Avcıları: Ürperti filminden yeni fragman yayınlandı

1.681 Gösterim
30 Ocak 2024 13:59
Hayalet Avcıları: Ürperti filminden yeni fragman yayınlandı

Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd gibi orijinal Hayalet Avcıları ekibiyle modern takımı bir araya getiren Hayalet Avcıları: Ürperti'den (Ghostbusters: Frozen Empire) yeni fragman yayınlandı. Film, 29 Mart 2024'te sinemalarda gösterime girecek.


Orijinal filmlerin yönetmeni Ivan Reitman'ın 2022 yılında vefat etmesi sonrası onun  yönetmen ya da yapımcı olarak dahil olmadığı ilk Hayalet Avcıları filmi olan Hayalet Avcıları: Ürperti'den (Ghostbusters: Frozen Empire) yeni fragman yayınlandı.

 

Ivan Reitman'ın kendisi gibi yönetmen olan oğlu Jason Reitman'ın yönettiği ve 2021 yılında dünya genelinde 204 milyon dolar hasılata ulaşan Hayalet Avcıları: Öteki Dünya'nın (Ghostbusters: Afterlife) devam hikâyesi olan Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire), kadim şeytani bir gücün hapsolduğu yerden kurtulmasıyla yeryüzünü dondurmasını ve Hayalet Avcıları ekibinin bu tehlikeye karşı mücadelesini konu ediniyor.

 

Öteki Dünya filminde yer alan Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon, Logan Kim ve Celeste O’Connor gibi isimlere Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster, Emily Alyn Lind gibi oyuncuların katıldığı Hayalet Avcıları: Ürperti'de, kült olan ilk iki filmin efsaneleri Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd da rollerine geri dönüyor. 29 Mart 2024'te sinemalarda gösterime girecek filmin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.