Gelin Takımı filminden teaser yayınlandı

3.073 Gösterim
24 Temmuz 2024 14:01
Gelin Takımı filminden teaser yayınlandı

Oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya, Ecem Erkek, Fırat Çelik ve Mehmet Günsür gibi isimlerin yer aldığı Gelin Takımı'ndan teaser yayınlandı. Doğa Can Anafarta'nın yönettiği film, 18 Ekim'de gösterime girecek.


Biz Size Döneriz, Damat Takımı, Hababam Sınıfı Yeniden gibi filmlere imza atan Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi Gelin Takımı'ndan teaser yayınlandı. Filmin dikkat çeken geniş oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya, Ecem Erkek, Fırat Çelik, Mehmet Günsür, Doğan Bayraktar , Ali Yoğurtçuoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler yer alıyor.

 

18 Ekim'den itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak olan filmin konusu ve teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Hepsi birbirinden farklı karakterlere sahip dört arkadaş, Ayça, Selin, Berrin ve Deniz, Berrin'in düğünü için bir araya gelirler. Düğünden önce arkadaşı Berrin'e bekarlığa veda partisi organize etmeye karar veren Ayça, düğünün yapılacağı oteli ayarlar. Akın ve Poyraz isimli iki yakışıklının da aralarına katılmasıyla, unutulmaz bir tatil yaşamayı planlayan bu eğlenceli kadınlar, beklenmeyen ihanetler, hesaplaşmalar ve yanlış anlaşılmaların ortasında adım adım düğün gününe yaklaşırken kendilerini beklemedikleri bir maceranın içinde bulurlar.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.