Ayşenil Şamlıoğlu

Ayşenil Şamlıoğlu

Doğum Tarihi

20 Mart 1956

Yaş

65


Gelecek Filmler

7 - Yedi Dram, Gizem, Suç

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

8 Nisan 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.10.2018 ₺244.781 26.719
09.05.2018 ₺337.930 26.880
27.10.2017 ₺210.545 22.393
22.09.2017 ₺7.018.872 608.204
08.05.2015 ₺10.347.281 994.016
13.02.2015 ₺190.282 19.417
31.01.2014 ₺35.022.168 3.414.212
01.11.2013 - -
07.01.2011 ₺36.678.019 3.947.988
19.11.2010 ₺1.611.412 165.732
12.03.2010 ₺1.553.583 211.011
26.02.2010 ₺21.723.367 2.459.815
21.11.2003 ₺1.442.056 263.481
12.10.2001 ₺269.147 102.101