Ayşenil Şamlıoğlu

Ayşenil Şamlıoğlu

Doğum Tarihi

20 Mart 1956

Yaş

68


Gelecek Filmler

Bir Zamanlar Gelecek: 2121 Bilim-Kurgu, Dram

Dağıtımcı

A90 Pictures

Vizyon Tarihi

28 Haziran 2024

Dağıtımcı

A90 Pictures

Vizyon Tarihi

18 Ekim 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.12.2023 ₺345.047 3.206
15.04.2022 ₺58.108 1.660
05.10.2018 ₺244.781 26.719
09.05.2018 ₺337.930 26.880
27.10.2017 ₺215.297 22.630
22.09.2017 ₺7.018.872 608.204
08.05.2015 ₺10.347.281 994.016
13.02.2015 ₺190.282 19.417
31.01.2014 ₺35.022.168 3.414.212
01.11.2013 - -
07.01.2011 ₺36.678.019 3.947.988
19.11.2010 ₺1.611.412 165.732
12.03.2010 ₺1.553.583 211.011
26.02.2010 ₺21.723.367 2.459.815
21.11.2003 ₺1.442.056 263.481
12.10.2001 ₺269.147 102.101
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.