Ayşenil Şamlıoğlu

Ayşenil Şamlıoğlu

Doğum Tarihi

20 Mart 1956

Yaş

65


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.10.2018 244.781 TL 26.719
09.05.2018 337.930 TL 26.880
27.10.2017 210.545 TL 22.393
22.09.2017 7.018.872 TL 608.204
08.05.2015 10.347.281 TL 994.016
13.02.2015 190.282 TL 19.417
31.01.2014 35.022.168 TL 3.414.212
01.11.2013 - -
07.01.2011 36.678.019 TL 3.947.988
19.11.2010 1.611.412 TL 165.732
12.03.2010 1.553.583 TL 211.011
26.02.2010 21.723.367 TL 2.459.815
21.11.2003 1.442.056 TL 263.481
12.10.2001 269.147 TL 102.101