Ayşenil Şamlıoğlu

Ayşenil Şamlıoğlu

Doğum Bilgisi

20 Mart 1956

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aydede 5 Ekim 2018
Kurmaca Film 26.719 244.781
CGV Mars D. 26.880 337.930
İşe Yarar Bir Şey 27 Ekim 2017
Başka Sinema 22.393 210.545
Ay Lav Yu Tuu 22 Eylül 2017
UIP 608.204 7.018.872
Niyazi Gül Dörtnala 8 Mayıs 2015
UIP 994.016 10.347.281
Yav He He 13 Şubat 2015
Bir Film 19.417 190.282
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP 3.414.212 35.022.168
M3 Film - -
Eyyvah Eyvah 2 7 Ocak 2011
UIP 3.947.988 36.678.019
Prensesin Uykusu 19 Kasım 2010
Cinefilm 165.732 1.611.412
Ay Lav Yu 12 Mart 2010
Medyavizyon 211.011 1.553.583
Eyyvah Eyvah 26 Şubat 2010
UIP 2.459.815 21.723.367
İnşaat 21 Kasım 2003
Warner Bros. 263.481 1.442.056
O da Beni Seviyor 12 Ekim 2001
Warner Bros. 102.101 269.147