Gain’de soluksuz izleyebileceğiniz üç farklı türde yapım: Metot, Ayak İşleri ve Senkron

7.799 Gösterim
1 Haziran 2021 15:00
Gain’de soluksuz izleyebileceğiniz üç farklı türde yapım: Metot, Ayak İşleri ve Senkron

Gain'in orijinal içeriklerinden; bilim-kurgu, komedi ve psikolojik gerilim türünden üç yerli diziyi sizler için derledik.


Metot

İspanyol oyun yazarı Jordi Galceran’ın oyunundan uyarlanan Metot, kurumsal dünyanın sıkıntılarını yüksek maaş teklif eden bir iş ilanı için mülakata gelen dört kişinin sınavlara tabi tutularak son derece gergin ve sıra dışı geçen bir iş görüşmesi üzerinden anlatıyor. Her bölümü yaklaşık yarım saat ile kırk dakika arasında süren psikolojik gerilim türündeki dizi toplamda dört bölümden oluşuyor. Serkan Keskin’in ilk yönetmenlik tecrübesi edindiği dizi kendisinin aynı zamanda komedi olmayan nadir işlerinden. Kendi rejisiyle çektiği mini dizinin kadrosunda kendisine; Şebnem Hassanisoughi, Mustafa Kırantepe ve Sarp Aydınoğlu eşlik ediyor.

 

Ayak İşleri

Caner Özyurtlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu ve hikaye ile karakterlerini Volkan Öge ile birlikte kaleme aldığı Ayak İşleri, tecrübeli bir görev adamı Vedat ve üniversite eğitimi görmüş politik doğrucu Evren, Sermet adlı son derece zengin bir iş insanının görevlerini yapmak için görevlendirilmiş uyumsuz bir ikilidir. Komedi türündeki her bölümü yaklaşık yirmi dakika süren dizinin kadrosunda Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar yer almasının yanı sıra kendilerine tanıdık isimlerin konuk oyuncu olarak eşlik ettiğine de şahit oluyoruz.

 

Senkron

Özcan Deniz’in senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini üstlendiği Senkron, bir çiftin paralel evrendeki hayatlarına geçiş yapmasıyla birlikte bambaşka benlikleriyle tanışmasını konu ediniyor. Ender yerli bilim-kurgu dizileri arasında yer alan dizi toplamda altı bölümden oluşuyor ve her bölümü yaklaşık olarak kırk dakika sürüyor. Pandemi şartlarında Özcan Deniz’in kendi evinde çektiği dizi etkileyici bir görsellikle sizlere yaşadığımız gerçekliği, evreni, hatta zamanda yolculuğu bile sorgulatmayı başarıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.